Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dolce far niente

image_6483441 (21)Svi koji prate modne trendove  sezone znaju kako je odjevne kombinacije potrebno uskladiti uz jednostavni make up ali i  upečatljive nail art trendove. Upravo oni su pravi začin ljetnog stila i nail art stručnjaci im posvećuju puno pažnje.

“Ljeto i službeno počinje a s njime u fokus ulaze lijepo oblikovani i posebno ukrašeni nokti. Potrebno se odlučiti na kombinacije boja i detalja u skladu s osnovnim stilom kojeg nosite. I naravno odabrati kvalitetnu kolekciju koja pruža zaštitu i potrebnu njegu svakom noktu” – kaže Loretta Gracin, vlasnica nail art studia Million Dollars Babe iz Šibenika.

Budući da je Loretta svojom kreativnošću postala jedan od ambasadora Jana Nails brenda ljeto je za nju u znaku Dolce far niente! U prijevodu ‘ne radeći ništa’ ova kolekcija u fokus stavlja 10 neodoljivih nijansi – četiri iz spektra plave boje a šest gradiranih od nježno ružičaste pa sve do jarke ružičaste.  Vesele, žive i romantične nijanse, kako govori ova kolekcija, svaku ženu vode ulicama Italije  pričajući posebnu priču na svakom noktu.

“Koja će biti vaša odlučit ćete same poštujući svoj imidž ali i boje kojima obilježavate najtopliji dio godine. Ono što ova kolekcija nosi je to da nokti mogu postati neodoljivi za samo sat vremena. Kolekcija Dolce far niente pojačana je s ‘cat eye’ efektom – sitnim magnetnim česticama koje se uz pomoć magneta pomiču po noktu i stvaraju neobjašnjiv odsjaj. Tako kad je nanesete na nokte, ne trebate više ništa raditi na njima” - rekla je Loretta koja je u sklopu Ženskog vikenda Hrvatskom baš u Šibeniku održala radionicu s ciljem predstavljanje trendova koji će obilježiti ovu sezonu!

Kako je početak ljeta doba inspirativan za sve, a kolekcija naglašava jednostavnost manikure i lijepe boje na noktima pitali smo Lorettu na što još treba paziti kad je ljetni nail art u pitanju.

Evo pet njezinih savjeta;
  •  Kako bi nokti bili u skladu s rukom pazite na njihov oblik. Osnovno je pravilo – što su prsti kraći, nokti neka budu duži, a ploča nokta bademastog oblika.
  • Boja laka mora biti prije svega u skladu s bojom puti (a tek onda s bojom kupaćeg kostima) pa se o tome posavjetujte u salonu. Imate li prirodno svijetlu boju puti i hladni podton lak za nokte neka bude iz plavog ili zelenog spektra.
  • Volite li kratke nokte neka budu s dodatnim ukrasima. Jana Nails u ovoj sezoni u fokus stavlja naljepnice koje na brz i jednostavan način naglašavaju kreativnost manikure.
  • Ljeti na poseban način njegujte ruke jer jako sunce, vjetar i puno vode mogu ostaviti trag na tankoj koži ruku. Ljeti barem tri puta dnevno nanesite na ruke kremu.
  • Pazite na svoje zanoktice. Ne grickajte ih kad se opuste nakon plivanja. Pustite da se osuše te krenite s njegom. Jana nails je za ovo ljeto lansirala i nekoliko zaštitnih ulja uz njegu, ali i zvijezdu godine – “Fix me”- njegujući balm za zanoktice u obliku labela, u stiku!

Foto: Nikola Zoko i Loretta Gracin 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *