40 dag mlijeka u prahu
20 dag kokosovog brašna
40 dag šećera
25 dag maslaca
1,5 dl vode
10dag kokosovog brašna za uvaljat
20dag badema
PRIPREMA:
Zakuhati vodu i šećer. Pustiti da lagano zakuha.
Dodati maslac izrezan na tanke listiće, pa zatim kokos i mlijeko u prahu koje treba dobro razmutiti kako ne bi bilo grudica.
Sve dobro pomješati i ostaviti na hladnome najmanje 2-3 sata da se dobro stvrdne.
Oblikovati kuglice, u svaku utisnuti po jedan badem i uvaljati u kokos.
Bademe svakako blanširati ili kupiti blanširane.
Ovo je domaća verzija, stoga se nemojte zamarati sa vaflom na slici, kako se original kupe, jer je dosta teško iste za nabaviti.
Dobar tek!
Aleksandra Ivanković Mazzuka
Prasadam Ketering
Vegetarijanski i veganski katering
097/ 799 0258 ili 098/ 937 66 33
prasadam.narudzbe@gmail.com